За нас

Собственик на интернет магазина www.goodsforchildren.com  e ЕТ"Светлана Михайлова - Мелина" с БУЛСТАТ 040406763 и адрес на управление гр.София, жк."Люлин", бл.118, вх.В, ап.68.

Фирмата вече 15 години се занимава с внос и дистрибуция на бебешки и детски стоки, произведени в Европейския съюз. Напоследък наш приоритет е он-лайн търговията с оглед нарастващия интерес от нашите клиенти към този тип продажби.

Артикулите, които предлагаме в нашия он-лайн магазин и на които ние сме директни вносители, са с високо качество и отговарящи на всички изисквания за безопасност на ЕС

Фирмите, на които сме официален представител и дистрибутор за България са GLUCKHURTIMEXBOBASKOALA и POUPY. Ето и кратка информация за всяка една от тях.

 

1. Фирма GLUCK е основана през 1983г. и е един от най – големите европейски производители на обзавеждане за детски стаи. Това включва спални комплекти, завеси, спални чувалчета, джобове за аксесоари, мебели и други. Всички изделия са произведени от екологично чисти материали в нежни цветове и десени, които са собствена дизайнерска разработка.   

 GLUCK е една от малкото фирми, в които се обръща особено внимание на безопасността на материала, от който се изработва пълнежът на юрганите, възглавниците и матраците. Боите и лаковете, използувани при производството на мебелите са напълно безвредни за детското здраве.

От няколко години фирмата произвежда и висококачествени бебешки дрешки с уникален дизайн, с които Вашето бебе ще се чувства удобно и безопасно.

 Продуктите на фирма GLUCK са удостоени със сертификат за качество SAFE FOR BABY, както и с признанието, че не причиняват алергични реакции.

 

2. Производител на марката  TUP-TUP е полската фирма HURTIMEX.

Фирмата е основана през 1990г. като производител и дизайнер на бебешки и детски облекла с марките TUP-TUP и HOOP. Освен като една от водещите фирми на пазара в Полша, фирмата е с утвърдени позиции в Германия, Чехия, Словакия, Холандия, Украйна, Русия, Латвия , Канада, Естония, Армения и Румъния. Два пъти в годината се представят нови колекции, съобразени с най – новите модни тенденции в бебешката и детска мода. Фирмата има сертификат CHILD SAFE като производител на базвредни за здравето на децата тъкани и е първият полски производител на бебешко облекло, получил приза BABY SAFE.

 

3. Бебешките продукти на полската фирма KOALA са изработени от много меки и качествени материи. Подходящи са и за алергични деца, тъй като всички артикули на фирмата са със сертификат SAFE FOR BABY. Дрешките запазват цвета и формата си дори и след многократно изпиране.

 

4.  Бебешкото бельо на полската фирма BOBAS е изработено от 100% много мек и качествен памук. Материята е подходяща и за алергични деца, тъй като всички продукти на фирмата са със сертификат SAFE FOR BABY. Дрешките запазват цвета и формата си дори и след многократно изпиране.